Tarife

Tarifele de cazare la recepţie sunt cuprinse între 160 şi 200 de lei/cameră/noapte pentru cele 20 camere personalizate puse la dispoziţia turiştilor.
(18 duble cu pat matrimonial, dintre care 7 au şi câte un pat individual, plus 2 camere cu cate 1 pat individual, în total 42 de locuri de cazare).

   Castelul dispune de două camere categoria lux (confort sporit). Tarifele includ servirea micului dejun. Suplimentul pentru demipensiune: 35 lei/zi/persoană (cină) Supliementul pentru pensiune completă: 75 lei/zi/persoană (prânz şi cină). Tarif închiriere salon pentru conferinţe: 150
lei/eveniment Pentru evenimente business (de genul teambuilding, conferinţă, seminarii, cursuri, training, etc.) sau familiale (nunţi, botezuri, întruniri de familie) practicăm tarife speciale.

Spre ex. oferta pentru grupuri de 30 de persoane: tarif individual 145 de lei/persoana/zi cu pensiune completă şi coffe break-uri incluse. Tarifele pentru
servirea mesei la restaurant cuprinse în Meniul pensiunii pot fi consultate aici.

Locul în care este amplasată Pensiunea-Castel „Templul Cavalerilor” este ideal pentru drumeţii şi excursii de o zi la Cheile Turzii, Salina Turda,
Peştera Scărişoara, Cetatea Colţeşti, Mănăstirea Rîmeţ şi multe alte locuri de o frumuseţe rar întâlnită. Atracţiile deosebite ale zonei sunt dominate de posibilitatea de a face alpinism şi zboruri cu parapanta şi deltaplanul.
   Pereţii abrupţi ai Cheilor Vălişoarei sunt marcaţi cu diverse trasee specifice concursurilor de alpinism, iar înălţimile stâncoase ale Trascăului sunt propice zborului cu parapanta sau cu deltaplanul.

 
     
 

REVELION 2011-2012

Pentru o petrecere de neuitat, Templul Cavalerilor este cea mai bună alegere!
Savurează bucate alese, bucură-ţi mintea şi sufletul într-un loc de vis. Sărbătoreşte o noapte
specială în castelul domniţelor şi cavalerilor!

Rezervări la:
Telefon: (004) 0258.868.228
(004) 0726.314.192    Sau e-mail:  templulcavalerilor@gmail.com 

 
         
  Copyright@castel-templul-cavalerilor.ro 2011